Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Beste meneer, mevrouw,

Graag zou ik bij u eens informeren of u mij kan helpen.
Enige jaren geleden ben ik gescheiden van mijn ex, met wie ik een samenlevingscontract had. Alles is afgewikkeld, maar ik was niet op de hoogte van het feit dat de kinderalimentatie via de rechter had moeten worden vastgelegd om de indexering te kunnen vragen.
Nu vier jaar later, blijkt dát de juiste procedure en ben ik op zoek naar iemand die me snel kan helpen om dit via een rechter vast te laten leggen, waardoor ik via een instantie als LBIO kan vragen om voor mij de indexering van de kinderalimentatie te gaan opvragen bij mijn ex, omdat hij mij deze weigert.

Zou u mij hiermee kunnen helpen en in dat geval, kunt u mij een indicatie geven van de totaalkosten waar ik als alleenstaande moeder op moet letten? Ik kom net €2000,- per jaar uit boven het bedrag waarvoor een toevoeging kan worden aangevraagd.


Mvg,

Mogelijk komt u toch voor n toevoeging in aanmerking, al dan niet na peiljaarverlegging. Ik zou u hierin kunnen bijstaan en vooraf samen met u even goed inzichtelijk kunnen maken wat de kosten hiervan voor u zouden zijn. Desgewenst kunt u contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag