Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een bedrijf ingeschakeld om vloerisolatie aan te brengen. Hiervoor is 1 prijs af gesproken. Bij aanvang bleek dat het in de kruipruimte te vochtig was en er op dat moment alleen bodemfolie geplaatst kon worden. Het moest er eerst goed droog worden voordat ze de vloerisolatie verder zouden kunnen aanbrengen. Over 2 maanden komen ze pas terug. Omdat de klus niet in 1 dag gedaan kon worden moet ik 1extra dagtarief van 275 euro betalen. Mag dit zomaar in rekening worden gebracht?

In beginsel mag dit niet, tenzij dit is bepaald in de algemene voorwaarden en deze voorwaarden u tijdig zijn overhandigd of deze voor u duidelijk mochten zijn. Ik raad u aan een klacht in te dienen tegen het bedrijf.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb nooit geen voorwaarden ontvangen. Wil graag een klacht indienen. Waar kan ik dit doen?


Voor zover u dat nog niet hebt gedaan kunt u eerst een schriftelijke klacht indienen bij het bedrijf. Mocht dit ook geen resultaat opleveren dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie mits het bedrijf daar is aangesloten. Heeft u hierbij hulp nodig, neemt u dan contact met mij op via de link naast dit antwoord.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag