Vraag

Goedemiddag,

Afgelopen dinsdag heb ik een aanrijding gehad tegen een andere partij. Na de aanrijding hebben we geen schade geconstateerd. De tegenpartij vond het dus niet nodig om een schadeformulier in te vullen. Woensdag nog contact gehad en toen was er niks aan de hand. Vandaag eerst een appje gehad dat de tegenpartij naar de fysio moest wegens spierpijn en vanmiddag weer een app dat de auto toch naar de garage moet. En dat ze het toch via onze verzekering willen verhalen. We krijgen een beetje het gevoel dat ze hier misschien toch een slaatje uit willen slaan
Wat kunnen we hier mee doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

In beginsel mag de andere partij nog een schadeformulier invullen, maar dat maakt jet voor hun er niet gemakkelijk op. Het gebeurt wel eens dat partijen besluiten alsnog later de schade te verhalen. U zult de standpunten van de tegenpartij moeten betwisten en zij zal dan de schadetoedracht moeten bewijzen. Dat geldt ook voor de letselschade. Verzamelt u zoveel mogelijk bewijzen welke de betwisting kunnen rechtvaardigen.
Wilt u hulp in deze zaak, neemt u dan desgewenst direct contact met mij op. Klikt u op de link naast dit antwoord.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm