Vraag

Goeiedag, Mijn werkgever is me €2340 schuldig aan arbeidskosten. Ik werkte daar vanaf mijne 14e en ben nu 18 jaar. Ik heb nooit een contract getekent omdat ik dacht dat het zo altijd werkt met een 0 uur contract. Wij hebben altijd afgesproken wanneer ik zou werken via Whatssap,gebelt of een afspraak gemaakt als ik hem zag. Nu vraag ik al 8 maanden actief om mijn geld te krijgen en stelt hij dit heel de tijd uit. Hij weet altijd op men gevoelens in te spreken( door te zeggen dat hij zelf geen eten kan betalen) hij vroeg me om te werken en gaf aan dat ik moet opschrijven hoeveel hij mij schuldig is. Hij gaf hier ook aan dat hij het ineen keer zal betalen, maar nu ben ik er al inmiddels achter dat ik niet word betaald. Ik wil graag weten wat slim is om te doen waardoor ik mijn geld wel krijg

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ik adviseer u een arbeidsrechtjurist in te schakelen die u kan helpen bij het verhalen van uw loonvordering. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen als u wilt.
Indien u hebt gewerkt voor uw werkgever op basis van een arbeidsovereenkomst (0-uren-contract) hebt u uiteraard recht op loon en dat moet de werkgever ook tijdig voldoen. Indien dat niet tijdig gebeurt zou u ook aanspraak kunnen maken op o.m. de wettelijke vertragingsvergoeding. Houdt u wel rekening met de wettelijke verjaringstermijn van 5 jaar. Het tijdig stuiten van de verjaring is van belang.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm