Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


goede morgen ik heb een vraag over de reiskosten vergoeding.
ik heb ontdekt mijn werkgever mij te weinig reiskosten heeft gegeven. Dit is echter ook erkent dat het zo is. Maar doordat het bedrijf is overgenomen. willen ze me niet de verschil betalen. ik ben echter nu al enige maanden bezig met het vorderen van het verschil. Er is echter geen medewerking hierin. Na het herhaaldelijk vragen hoever de procedure is krijg ik echter nog steeds geen reactie. wat kan ik hieraan doen.

Geachte heer, mevrouw,
Ik begrijp dat het bedrijf is overgenomen. Dat betekent ook dat de aanvankelijke verplichtingen van de rechtsvoorganger van uw huidige werkgever zijn overgegaan naar de nieuwe werkgever. U behoudt alle rechten en plichten.

Mijn advies is om uw werkgever schriftelijk te verzoeken om hetgeen hij nog verschuldigd is aan u binnen een week aan u te voldoen en daarbij aan te geven dat hij heeft erkent dat er nog reiskosten betaald moeten worden. Alsmede aan te geven dat u hem aansprakelijk stelt voor de kosten die u moet maken om de reiskosten betaald te krijgen.

Wel houd ik u voor dat daardoor de relatie - overigens niet door uw schuld - met uw werkgever wellicht op scherp komt te staan.

Voor een telefonisch toelichting - zonder kosten - kunt u contact met mij opnemen.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag