Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Nou heb ik een vergunning vrije serre gemaakt bij mij huur woning en nu krijg ik een bericht dat het niet in het aangezicht zou Pasen van de wijk
Is dit een rede voor de woningbouw dat ik hem moet afbreken ?

Heeft u van te voren gevraagd of de serre vergunningsvrij kan worden gebouwd? Want mogelijk is er een welstandsplan van toepassing en zou uw gemeente kunnen aanzeggen tot handhaving. Als zij dat doen moeten ze kijken of niet alsnog kan worden vergund. Ik zou de eigenlijk de brief moeten lezen die u heeft gekregen en wat daarin staat toetsen aan de plaatselijke regelgeving en de wet en rechtspraak. Daarvoor mag u direct contact met mij opnemen.

Ligt het probleem meer op het niveau van verhuurder- huurder, dan neem ik aan dat u toestemming heeft gevraagd voor de bouw aan uw verhuurder en deze alle benodigde gegevens heeft opgevraagd , in dat geval lijkt me hun standpunt nu onredelijk. Ook dat zou ik kunnen nagaan voor u , met name is dan van belang wat er is afgesproken en besproken mbt de aanbouw en de regels die u vooraf kenbaar moeten zijn gemaakt. ( ook huurvoorwaarden)

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag