Vraag

Mijn naam is T. en ik ben op 10 juli 2019 slachtoffer geweest van een mishandeling. De zaak was al bij de rechter voorgekomen en de personen hebben al een straf toegediend gekregen maar ik heb zelf nog niks vergoed gekregen. Terwijl dit al te lang geleden is. Ik heb ook al naar slachtoffer hulp gebeld en werd steeds doorverwezen maar niemand kon me maar verder helpen. Er zou een brief gestuurd zijn geweest naar me maar die is nooit binnengekomen. Ik hoop dat u me verder kan helpen.

Deel deze vraag

1 Reactie

Voor zo ver u uw schade niet al vergoed heeft gekregen middels het indienen van een vordering benadeelde partij in het strafproces, kan er namens u nu een civiele procedure gestart worden waarin u alsnog om een vergoeding van de door u geleden schade vraagt. Indien de dader/daders door de rechtbank ook veroordeeld is of zijn voor deze mishandeling, staat de onrechtmatigheid van dat handelen jegens u ook al vast. Dat maakt het makkelijker om uw schade vervolgens civielrechtelijk te kunnen vorderen. Daar heeft u wel de bijstand van een advocaat bij nodig. Desgewenst kunt u contact met mij opnemen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm