Vraag

Goedemiddag. Wij huren een vaste plaats op een camping met stacaravans en chalets. Per 1 jan. is het terrein in bezit gekomen van een nieuwe eigenaar, die het bedrijf ook exploiteert. De vorige uitbater hanteerde de voorwaarden van de Recron. De nieuwe uitbater heeft ons een nieuw contract met heel andere voorwaarden toegestuurd. Indien je hiermee niet akkoord gaat, moet je de plaats leeg opleveren of 2500 euro betalen. Je mag je caravan verkopen indien deze niet ouder is dan 15 jaar. 90% Van de chalets en stacaravans zijn ouder en goed onderhouden. En volgens deze nieuwe regel dus waardeloos geworden. Mag dit zomaar?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 De caravan kan natuurlijk altijd los zonder plaats verkocht worden , maar dan krijgt men waarschijnlijk ook niet voldoende. Als we naar de recron voorwaarden kijken gelden deze voor het lopend jaar en het jaar daarop ook nog. Bij verkoop eindigt de bedrijfsvoering niet en is geen reden om recron tussentijds te beeindigen. Deze eenzijdige opzegging van de ondernemer kan worden ingebracht als klacht bij de geschillencommissie van de recron.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm