Vraag

Beste meneer/mevrouw,
Mijn ouders hebben een aantal jaar geleden een stuk grond van mijn opa en oma overgekocht van ruim 3500m2.
Mijn opa en oma hebben echter 15-20 jaar geleden een deel van hun grond incl de woonvergunning verkocht. Hierdoor heeft de grond van mijn ouders nu als bestemmingsplan deels agrarisch en deels tuin.
Mijn ouders zouden graag uiteindelijk op deze grond een huis willen bouwen.
Nu vraag ik mij of en hoe het mogelijk is om dit bestemmuingsplan te wijzigen of een andere manier te vinden om bouwvergunning te krijgen voor de grond.
Ik begrijp dat u misschien niet zelf de antwoorden heeft maar ik hoop misschien dat u weet waar ik zou moeten beginnen. Zeker nu in de Corona tijd is een afspraak maken met de gemeente erg lastig, en zelf zou ik niet weten waar ik zou moeten beginnen.
Met vriendelijke groet.

Deel deze vraag

1 Reactie

Het eerste wat u zelf kunt doen is bekijken of het bestemmingsplan een functiewijziging van agrarisch naar wonen of van tuin naar wonen toestaat. U kunt dit vinden bij ruimtelijkeplannen.nl . Indien u uitgebreid onderzoek wenst en verslaggeving daarvan ( ook bijvoorbeeld een toets op de kruimelregeling en rechtspraak ) kunt u mij benaderen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm