Vraag

Tellen de weken waarin je deels werkzaam was of op arbeidstherapeutische basis hebt gewerkt ivm ziekte mee als gewerkte weken in de wekeneis voor het verkrijgen van een ww uitkering?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Voor de wekeneis van de ww geld dat de weken waarin u wegens ziekte niet gewerkt heeft opgeteld worden bij de weken. Dus bijvoorbeeld in de 26 weken voordat u ontslag krijgt heeft u 5 weken niet of alleen op arbeidstherapeutische basis gewerkt dan worden de 5 weken opgeteld bij de 26 weken en wordt gekeken of u in de laatste 31 weken aan de wekeneis heeft voldaan. Werken op arbeidstherapeutische basis wordt gelijk gesteld met ziekte tenzij de werkgever u gedeeltelijk hersteld heeft gemeld in die periode. Heeft u maar gedeeltelijk op arbeidstherapeutische basis gewerkt en deel gewerkt maar niet op arbeidstherapeutische basis dan worden die weken meegeteld in de wekeneis omdat u in die week wel gewerkt heeft.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm