Direct contact

Op deze manier kunt u een directe e-mail sturen naar de jurist die uw vraag heeft beantwoord. Let op! De jurist krijgt op die manier uw e-mailadres. Hiervoor wordt uw e-mailadres gebruikt die u bij uw registratie heeft opgegeven. De stichting rechtswinkel.nl heeft geen invloed op de afhandeling van deze correspondentie. De onderstaande informatie wordt aan de jurist verstrekt.

Jurist:
Marco Swart Marco Swart 199
Vraag:
Wij hebben met toestemming van ARAG een externe advocaat in mogen schakelen omdat ARAG destijds een grote fout had gemaakt. (zienswijze te laat ingediend) Nu hebben wij een brief ontvangen van ARAG waarin staat dat we afstand doen van de claim op ARAG. Deze brief moeten we ondertekenen anders wordt onze advocaat niet meer uitbetaald. Worden we nu door de ARAG gechanteerd ?
Antwoord:
Arag zit duidelijk met uw kwestie in haar maag en hoopt er op deze manier goedkoop van af te komen. Ik adviseer u dringend deze verklaring niet te ondertekenen. Waarom zou u, u krijgt er immers niets voor terug en kunt er alleen maar spijt van krijgen. Neemt u gerust contact met mij op, graag kijk ik geheel vrijblijvend wat u eruit kunt slepen.

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm