4,5 293x bekeken deze maand

Gilbert Crawfurd

Gilbert Crawfurd
Juridisch niveau:
Advocaat
Beroep / functie:
Advocaat Familie- en Personenrecht, Jeugd(straf)recht en Strafrecht
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Als advocaat werk ik al meer dan 12 jaar met veel plezier in het personen- en familie- en jeugdrecht (civiel), maar ook het volwassenen- en jeugdstrafrecht. Daarnaast ben ik lid van een commissie van toezicht en vice voorzitter bij een detentiecentrum (gevangenis) waardoor ik ook met het penitentiair recht in aanraking kom, enerzijds als adviseur en anderzijds als beklagrechter. Ik ben voorts lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten Rotterdam.

Ik behandel zaken bij de rechtbank ook op basis van gefinancierde rechtshulp, dus voor mensen met de klein(ere) beurs.

Als student heb ik mij drie jaar ingezet in de rechtswinkel Dordrecht en heb ik ook een bestuursfunctie gehad. Ook dit deed ik met veel plezier, inzet en aandacht.

Het is naar mijn idee belangrijk om je kennis en kunde ook in te zetten voor diegenen die het nodig hebben, maar het ook niet altijd even goed kunnen betalen.

Over mijn kantoor

Crawfurd & Dijke Advocatuur

Rotterdam

Twitter feed

@crawfurd_lawyer

Recent beantwoorde vragen

Hallo,ik ga scheiden van mijn man...we zijn in gemeenschap van goed ere getrouwd.....je moet alles verdeeld worden dus ook de schulden....dus mijn vraag is.....als mijn man alle schulden plus zijn sterio,tv,laptop neem betekent dat dan dat hij mij niet meer ho...
Lees meer
U zult dan via een advocaat voorlopige voorzieningen kunnen vragen aan de rechter die inhouden dat u alimentatie alvast kunt ontvangen. Een alternatief is een bijstandsuitkering aanvragen.
Mijn vrouw en ik hebben na een huwelijk van meer dan 25 jaar besloten uit elkaar te gaan. Zonder ruzie en dergelijke, dus via een scheidingsmakelaar, echter heb ik vooraleerst nog een aantal vragen. Deze zal ik telkens apart stellen. 1. Het is mij geheel duid...
Lees meer
Volgens de wet (art. 1:160 BW) eindigt de alimentatieverplichting als degene die de alimentatie ontvangt opnieuw is gehuwd of is gaan samenleven met een ander “als waren zij gehuwd”.
Goedemiddag, Mijn vraag is de volgende. Ik heb uit 2 verschillende relaties een kind. Ik heb altijd tijdens mijn huwelijk alimentatie betaald c.f. de berekening van mijn huwelijkse staat waarbij ik en mijn vrouw voltijd werkten en er dus een berekening werd g...
Lees meer
Uw wijziging van omstandigheden rechtvaardigt een herberekening van de verschuldigde kinderalimentatie. Gaat u naar een advocaat en laat uitrekenen of het effect heeft op uw draagkracht.
deze vraag betreft een scheiding huidige vriend. Hij zegt dat hij gescheiden is via de rechter maar het convenant is nooit getekend door beide partijen. Is hij nu wel of niet officieel gescheiden? Mvg,
Lees meer
Bepalend is of de echtscheidingsbeschikking, dus de uitspraak van de rechtbank is ingeschreven in de registers van de gemeente waar hij is getrouwd. Daarin staat of hij gescheiden is. Dus hij kan dat zo aantonen aan u als hij dat echt zou willen.
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm