Over mij persoonlijk

Ik ben een betrokken, gedreven, proactief, slagvaardig en ondernemend persoon.
Ik heb oog voor verhoudingen en werk zakelijk constructief, initiƫrend, ben enthousiast en gemotiveerd om kwalitatief en kwantitatief resultaten te boeken.

Ik heb kennis en jaren lange ervaring op het gebied van (arbeids-) juridische, HR management, organisatieveranderingen een financiƫle aangelegenheden.
Daardoor functioneer ik op WO-niveau.

Bovenal ben ik gemotiveerd. Motivatie in, voor en over het werk is mijn interne motor.

Over mijn kantoor

De Rechtspraktijk Nederland

Rijssen

Twitter feed

@

Recent beantwoorde vragen

Iemand heeft een bewindvoerder vanwege een verstandelijke beperking, de persoon met de verstandelijke beperking is overleden. Deze persoon heeft een nalatenschap in materiaal en valuta. Nu is er 1 van de erfgename die vraagt om recht van bewindvoering over de...
Lees meer
Bewindvoering over een nalatenschap kan niet. In verband met het overlijden eindigt de bewindvoering en moet de bewindvoerder rekening en verantwoording afleggen. De gezamenlijke erfgenamen kunnen samen de nalatenschap afhandelen of iemand machtigen om dat nam...
Mijn zakenpartner lijkt sinds we gestart zijn met ons vof steeds minder betrouwbaar. Hierdoor vraag ik me af of ik wel goed heb gedaan aan deze start maar wegens investeringen en een huurcontract voor bepaalde tijd moeten wij nog een tijd blijven samenwerken....
Lees meer
Afhankelijk van uw privesituatie kunnen er regelingen getroffen worden. Wellicht ook alsnog huwelijkse voorwaarden. Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust. Voor een telefonische toelichting kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen .
Rechtszaak gerechtelijke expertise laten doen nu in hoger beroep begint aannemer over zwartwerk en dat dit niet zou gelden wat gaat rechter hier mee doen nu het al op papier staat expertiseverslag?
Lees meer
Zwart geld kent de rechtspraak niet. Van belang is dat er een overeenkomst is, werk is gedaan of diensten zijn geleverd en dat er betaald wordt. Als de betaling contant plaatst vindt dan is er juridisch gezien, rechtsgeldig betaald. Dus geen probleem voor u.
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm