4,7 68x bekeken deze maand

Wilma Richters-Maas

Wilma Richters-Maas
Juridisch niveau:
Jurist
Beroep / functie:
Jurist - mediator eigen bedrijf
Specialisaties:

Over mij persoonlijk

Zelfstandig professional die met ruim 35 jaar ervaring binnen de advocatuur (en Orde van Advocaten) zich als doel heeft gesteld mensen op weg te helpen met betrekking tot al hun alimentatievragen / -problemen.

Ik maak alimentatie(her)berekeningen voor particulieren en professionals, ik begeleid partners tijdens een echtscheiding middels mediation en tot slot help ik mensen op het gebied van budgetcoaching na hun echtscheiding weer op weg.

Ik werk graag vanuit mijn eigen gevoel en ben pas tevreden als mijn cliënten tevreden zijn.

Over mijn kantoor

Richters Alimentatie & Mediation

Oss

Twitter feed

@WilmaRichters

Recent beantwoorde vragen

Goedendag, Ik heb een vraag over de alimentatie die ik maandelijks betaal aan mijn kinderen. Mijn ex-partner heeft bij haar advocaat laten vastleggen dat ik elke maand alimentatie zal betalen voor mijn kinderen. Nu staat het volgende geschreven in de over...
Lees meer
De met uw ex-partner afgesproken kinderalimentatie dient elke 1e van de maand aan haar te worden voldaan., tenzij uw ex partner ermee instemt dat dit later gebeurt. U betaalt dus op 1 oktober voor de maand oktober etc etc.
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm