Over mij persoonlijk

Na mijn afstuderen in 1992 aan de Universiteit Nijmegen heb ik ruim 15 jaar gewerkt als bedrijfsjurist voor verschillende organisaties uit het bedrijfsleven, het bankwezen en de overheid. Sinds 2010 ben ik advocaat.

Binnen de advocatuur voel ik mij prima thuis. Ik richt mij op toepassing van het recht en het bijstaan van mijn cliënten. Het geeft mij voldoening als een cliënt tevreden is over de manier waarop hij of zij is bijgestaan of het bereikte resultaat.

Veel cliënten willen goed en snel worden geadviseerd zodat ze verder kunnen met hun activiteiten. Of zij willen professioneel worden bijgestaan in voor hen vervelende (stressvolle) situaties. Daar zet ik mij graag voor in en ik zie het als een taak om cliënten te ontzorgen. Bovendien moet het recht er voor iedereen zijn!

Zowel ondernemers als particulieren sta ik bij. Ik sta ook particulieren bij op basis van prodeo. Kijkt u op www.rechtsbijstand.nl of u in aanmerking komt voor prodeo. In dat geval worden mijn kosten voor een (groot) deel betaald door de overheid.

Ik vind belangrijk dat er een goede (vertrouwens)relatie is met mijn cliënt en dat mijn cliënt het gevoel heeft dat hij of zij de zaak volledig kan overlaten aan mij.

Boudewijn van Orsouw

Over mijn kantoor

Boudewijn Advocatuur

Uden

Boudewijn Advocatuur is een informeel en modern advocatenkantoor gevestigd in Uden. Boudewijn Advocatuur staat u op een laagdrempelige manier bij. Het geeft u juridisch advies en staat u bij in geval van een eventuele juridische procedure. Luisteren naar datgene dat u wilt bereiken, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, staat centraal. Een tevreden cliënt en betaalbare advocaatkosten zijn belangrijk. En uiteindelijk vanzelfsprekend het behalen van de door u gewenste resultaten. Liefst op een zo efficiënt mogelijke manier.

De oprichter van Boudewijn Advocatuur is mr. Boudewijn van Orsouw, woonachtig in Wijchen en geboren en getogen in Uden.
Bent u gevestigd of woonachtig in de regio Uden/Wijchen of omstreken en op zoek naar een goede en betaalbare advocaat? Bel gerust of stuur een e-mail en er wordt met u een kosteloos eerste kennismakingsgesprek ingepland. Eventueel kan dat gesprek ook bij u plaatsvinden. In dat geval worden slechts de reiskosten gerekend.

Het kennismakingsgesprek dient ervoor om wederzijds kennis te maken en in onderling overleg na te gaan wat Boudewijn Advocatuur kan betekenen voor u.
Boudewijn Advocatuur werkt ook pro deo (toevoeging) indien u daarvoor in aanmerking komt. In dat geval wordt (een groot deel) van uw rechtsbijstandkosten betaald door de overheid. Verder is het vaak ook mogelijk om u bij te staan indien u een rechtsbijstandsverzekering hebt.

Boudewijn Advocatuur ziet met belangstelling uit naar uw reactie en is benieuwd hoe u geholpen kunt worden!

KVK Nummer 72495855

Twitter feed

@httpstwitter.com

Recent beantwoorde vragen

De redactie van een krant heeft mijn foto zonder toestemming gebruikt in een artikel. Zij hebben mij ook niet vermeld bij de bronvermelding. De krant is al gedrukt en verspreid. Welke stappen zou ik nu kunnen ondernemen? Ik ben hier namelijk niet blij mee.
Lees meer
Een en ander is o.m. afhankelijk van hoe u bent afgebeeld en of het een afbeelding betreft die in opdracht is gemaakt. Ook de context van de afbeelding is belangrijk.
mijn man heeft een klus aangenomen voor een bedrag (op papier). hij krijgt van de opdrachtgever niet de kans om dit af te ronden, omdat het op de werkvloer niet lekker loopt (tussen de zzp-ers onderling). Nu willen zij hem ook niet meer betalen voor de gedane...
Lees meer
Ik wil best naar het dossier van uw man kijken. Dat niet betaald wordt voor het verrichte werk lijkt mij niet correct. Ik ben benieuwd wat de argumentatie daarvoor is van de zijde van de opdrachtgever. Daarnaast is het ook de vraag of de opdrachtgever de opdra...
Hallo, Sinds de participatiewet ben ik gekort op mijn bijstanduitkering omdat ik anti-kraak woonde. Ik woon in de gemeente Venlo. Tegenwoordig wordt je niet meer gekort in deze situatie. Ben ik dan ten onrechte gekort? Mijn vraag is eigenlijk of dit nog terug...
Lees meer
Indien u wordt gekort op uw uitkering, ontvangt u van de gemeente een schriftelijk besluit. Daartegen kunt u binnen zes weken schriftelijk bezwaar maken. Laat u die termijn ongebruikt verstrijken, dan kan in principe niet meer op het besluit worden teruggekome...
wij hebben een agrarisch bedrijf. een vreemde heeft ("per ongeluk") een perceel mais van ons geoogst ter waarde van 1400 euro. deze persoon liet na het oogsten niks van zich horen, en na enkele dagen gewacht te hebben, hebben wij hem er op aangesproken. daar...
Lees meer
Of u zou moeten gaan procederen in plaats van acceptatie van het door de rechtsbijstandsverzekeraar aangeboden bedrag, om daarmee zo mogelijk te bewerkstelligen dat u het (hogere) bedrag van 1400 euro ontvangt van de wederpartij, is een afweging afhankelijk va...
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm