Over mij persoonlijk

Na mijn afstuderen in 1992 aan de Universiteit Nijmegen heb ik ruim 15 jaar gewerkt als bedrijfsjurist voor verschillende organisaties uit het bedrijfsleven, het bankwezen en de overheid. Sinds 2010 ben ik advocaat.

Binnen de advocatuur voel ik mij prima thuis. Ik richt mij op toepassing van het recht en het bijstaan van mijn cliënten. Het geeft mij voldoening als een cliënt tevreden is over de manier waarop hij of zij is bijgestaan of het bereikte resultaat.

Veel cliënten willen goed en snel worden geadviseerd zodat ze verder kunnen met hun activiteiten. Of zij willen professioneel worden bijgestaan in voor hen vervelende (stressvolle) situaties. Daar zet ik mij graag voor in en ik zie het als een taak om cliënten te ontzorgen. Bovendien moet het recht er voor iedereen zijn!

Zowel ondernemers als particulieren sta ik bij. Ik sta ook particulieren bij op basis van prodeo. Kijkt u op www.rechtsbijstand.nl of u in aanmerking komt voor prodeo. In dat geval worden mijn kosten voor een (groot) deel betaald door de overheid.

Ik vind belangrijk dat er een goede (vertrouwens)relatie is met mijn cliënt en dat mijn cliënt het gevoel heeft dat hij of zij de zaak volledig kan overlaten aan mij.

In mijn vrije tijd mag ik graag fitnessen, hardlopen en beoefen ik de schietsport. Ik ben tuchtrechter in het Instituut Sport Rechtspraak.

Boudewijn van Orsouw

Over mijn kantoor

www.boudewijnadvocatuur.nl

Uden

Twitter feed

@httpstwitter.com

Recent beantwoorde vragen

Ik heb om mijn functie uit te kunnen oefenen de beschikking over een functionele leaseauto. Hiermee rijd ik ongeveer 55.000 km per jaar inclusief het privegebruik. Laatst moest ik mijn auto inleveren maar mocht nog geen nieuwe bestellen omdat er mensen waren o...
Lees meer
U zou eens in de leaseregeling kunnen kijken of daar misschien een aanknopingspunt is te vinden voor een eventueel recht op trekhaak. Als dat ooit is vastgelegd, zou dat wellicht langs die weg kunnen worden afgdwongen (mocht dat nodig zijn). Is een afneembare...
Hallo, per 1 maart is mij mijn ontslag aangezegd. Dit zou zijn omdat het bedrijf waar ik werk onvoldoende werk zou hebben. Dat vind ik vreemd. Ik weet dat ze pas een grote opdracht hebben gekregen. En hoe lang is de opzegtermijn? Waar vind ik dat?
Lees meer
Over de toepasselijke opzegtermijn zijn veelal in de arbeidsovereenkomst afspraken gemaakt. Indien er geen afspraken zijn, geldt de wettelijke regeling. Bij een dienstverband korter dan vijf jaar geldt bijvoorbeeld een opzegtermijn van een maand. Ik adviseer...
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm