Over mij persoonlijk

Na mijn afstuderen in 1992 aan de Universiteit Nijmegen heb ik ruim 15 jaar gewerkt als bedrijfsjurist voor verschillende organisaties uit het bedrijfsleven, het bankwezen en de overheid. Sinds 2010 ben ik advocaat.

Binnen de advocatuur voel ik mij prima thuis. Ik richt mij op toepassing van het recht en het bijstaan van mijn cliënten. Het geeft mij voldoening als een cliënt tevreden is over de manier waarop hij of zij is bijgestaan of het bereikte resultaat.

Veel cliënten willen goed en snel worden geadviseerd zodat ze verder kunnen met hun activiteiten. Of zij willen professioneel worden bijgestaan in voor hen vervelende (stressvolle) situaties. Daar zet ik mij graag voor in en ik zie het als een taak om cliënten te ontzorgen. Bovendien moet het recht er voor iedereen zijn!

Zowel ondernemers als particulieren sta ik bij. Ik sta ook particulieren bij op basis van prodeo. Kijkt u op www.rechtsbijstand.nl of u in aanmerking komt voor prodeo. In dat geval worden mijn kosten voor een (groot) deel betaald door de overheid.

Ik vind belangrijk dat er een goede (vertrouwens)relatie is met mijn cliënt en dat mijn cliënt het gevoel heeft dat hij of zij de zaak volledig kan overlaten aan mij.

In mijn vrije tijd mag ik graag fitnessen, hardlopen en beoefen ik de schietsport. Ik ben tuchtrechter in het Instituut Sport Rechtspraak.

Boudewijn van Orsouw

Over mijn kantoor

www.boudewijnadvocatuur.nl

Uden

Twitter feed

@httpstwitter.com

Recent beantwoorde vragen

Beste heer/mevrouw, Mijn werkgever heeft vorige week, een dag na normale verloningsdag maar 50% van mijn salaris betaald. Zij geven als reden de Coronarisis en geven aan de resterende 50% te betalen nadat zij in aanmerking zijn gekomen voor het NOW fonds en g...
Lees meer
De werkgever kan niet eenzijdig bepalen dat een deel van het loon later wordt uitbetaald dan contractueel is afgesproken. Het feit dat een beroep wordt gedaan op de NOW geeft de werkgever dat recht niet (hoewel de actie uiteraard wel begrijpelijk zal zijn).
Goedeavond Ik heb gekregen eindafrekening van m8jn vorige baas ,vakantie geld en verlofdagen De hele bedrag van 1164euro is gegaan naar deurwaarder Zij zeggen dat zij daar recht op hebben Is dat zo? Of moeten zij ook rekening houden net beslagvrije voet? Be...
Lees meer
Indien loonbeslag is gelegd, moet de deurwaarder rekening houden met de beslagvrije voet. U kan hem om een berekening vragen. Indien u meent dat de beslagvrije voet moet worden verhoogd, kunt u vragen om een herberekening.
Hallo ik werk al 6 jaar bij een restaurant , dat nu sinds 1 januari verkocht is . Ik heb januari en februari doorbetaald gekregen en toen maart begon , vroegen ze of ik wou komen helpen schoonmaken en alles op ze plek zetten daar zijn we tot en met 7 maart mee...
Lees meer
Indien u al bij het nieuwe restaurant hebt gewerkt, is mogelijk de arbeidsovereenkomst al totstand gekomen of is althans de oude voortgezet vanwege de overdracht. Dat verplicht de nieuwe eigenaar mogelijk deze gestand te doen. Ik adviseer u zich zsm in verbind...
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm