Waarom aanmelden als rechtswinkel-jurist?

Nieuwe klanten

Wanneer u deelneemt heeft u de mogelijkheid om kosteloos en risicovrij een relatie op te bouwen met vragenstellers en ook andere gebruikers van rechtswinkel.nl. Niet iedere gebruiker of vragensteller zal een klant van u worden. Geregeld zult u echter zien dat vragenstellers en bezoekers uw bijdragen positief gaan waarderen. Als de rechtzoekenden daarmee voldoende vertrouwen in u krijgen, zal dit kunnen leiden tot een verzoek om juridische bijstand. Ook niet vragenstellers kunnen uw persoonlijke profiel en inspanningen inzien en u bent op internet beter vindbaar als jurist.

Lagere kosten

Als rechtswinkel-jurist bespaart u op marketing en overheadkosten. U legt via rechtswinkel.nl immers direct contact met potentiële cliënten, zonder dat u gebonden bent aan een reclamebudget, kantoortijden of een locatie voor gesprekken. Tegenwoordig loopt het merendeel van het contact toch al via email, telefoon en post. Uiteindelijk gaat het toch om het contact krijgen met rechtzoekenden, zodat u ze kunt bijstaan?

Persoonlijke kwaliteit

Via rechtswinkel.nl neemt u deel als persoon en niet als organisatie. Uw persoonlijk optreden blijkt uit uw bijdragen en de waarderingen daarvan door rechtzoekenden. Waarderingen die anderen toekennen aan uw kwaliteit zeggen zoveel meer dan een reclame folder van uw kantoor.

Actualiteit

Als jurist is het van belang om te weten wat de problemen zijn waar rechtzoekenden mee zitten. Als rechtswinkel jurist blijft u op de hoogte van veranderingen in het type problemen van rechtzoekenden. U kunt daar op inspelen door u bijvoorbeeld te specialiseren in een rechtsgebied waarin veel vragen worden gesteld.

Klik hier om uzelf te registreren als jurist, of lees hier wat Rechtswinkel.nl voor uw praktijk kan doen

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm