Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Als huurders zijn wij in contractbreuk getreden ivm het (onder) verhuren aan de organisatie AirBNB. Nu waren we hier niet volledig van bewust dat dit een illegale handeling was. Daardoor zijn wij zeer gechoqueerd dat er een uitzetting binnen 14 dagen volgt.
We beseffen en snappen de gevolgen nu volledig, maar we willen de woning eigenlijk niet verlaten.
Is er een mogelijkheid dat u namens ons contact opneemt met de advocaat om te kijken wat de mogelijkheden zijn of om in ieder geval te vragen om een redelijker ontruiming termijn van 3 tot 6 maanden.
Wellicht kunt u ons adviseren in de richting van een goede en redelijk geprijsde advocaat in huurrecht die ons kan representeren in dit debacle.

Ik ben goed op hoogte van het huurrecht en u mag middels direct mail wel contact opnemen voor meer informatie.

Beoordeel dit antwoord:

Ontruiming van het gehuurde door de verhuurder is niet mogelijk zonder tussenkomst van de kantonrechter. Uit uw toelichting kan ik niet opmaken of er al een gerechtelijke uitspraak ligt of dat u tot op heden alleen een sommatie heeft gekregen om het gehuurde te ontruimen. Ik ben graag bereid in deze kwestie uw belangen te behartigen. Ik ben advocaat en gespecialiseerd in huurrecht. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen en wat de kosten zijn.

Beoordeel dit antwoord:

Graag ben ik bereid u van juridisch advies te voorzien. Ik ben advocaat, onder meer op het gebied van huurrecht. Mijn kantoor staat ook cliƫnten bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Ook indien u niet in aanmerking zou komen voor een toevoeging, is een gereduceerd tarief bespreekbaar.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag