Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Betaling terugvorderen voor minderjarige zoon?

Mijn zoon van 17 (licht autisme) heeft op 1 oktober jl. online een jas besteld. Hij heeft deze betaald via Ideal.
Hij ontving vervolgens een bevestiging met een bestelnummer en een track-and-trace nummer en daar bleef het bij. In de bevestiging wordt gesproken over een levertijd van 7 - 11 werkdagen.
De track-and-trace blijft staan op "order ontvangen".

Hij heeft op 8 oktober een mail naar dit bedrijf gestuurd. Geen reactie.
Ik heb zelf op 23 oktober een mail gestuurd. Ook geen reactie.
Ik kan nergens een telefoonnummer van dit bedrijf vinden, slechts een e-mailadres.

Aangezien mijn zoon nog geen 18 is, bedacht ik me dat ik de koop wellicht kan terugdraaien. Helaas kan de bank mij niet verder helpen.
Hoe kan ik dit oplossen? Hoe kom ik in (telefonisch) contact met dit bedrijf? Hoe krijg ik deze betaling terug? Het gaat in dit geval maar om € 40,00; maar voor mijn zoon is dit met een klein bijbaantje veel geld. Ik zal hem de € 40,00 ook wel teruggeven uit mijn eigen portemonnee, maar je begrijpt dat ik dit een principe kwestie vindt en erg klantonvriendelijk... ik weet ook niet of dit een betrouwbaar bedrijf is, of dat ik hier mag spreken over oplichting.

Beste mevrouw, erg sneu voor uw zoon dat het gekochte niet geleverd wordt. Helaas gebeurt dit vaker en zijn er veel gedupeerden. Als u mij nader bericht via dit platform of middels: groenewegenjuristen@gmail.com dan zal ik u kosteloos bijstaan om de betaling terug te vorderen bij het bedrijf.waar uw zoon de aankoop heeft gedaan.

Met vriendelijke groet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag