Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geacht heer/mevrouw,

Al geruime tijd, 6 jaar, werk ik als manager met veel liefde en plezier in een winkel. Afgelopen jaar is een gedeelte van onze directie vertrokken en zijn er andere in hun plaats gekomen, nieuwe "regels". Nu ben ik laatst door hun op het matje geroepen, met als (valse) beschuldiging fraude met uren...overwerken buiten winkeluren. 2,5 uur thuis gewerkt om een vakantierooster te maken en dit gecompenseerd op een ander dag. Zij hebben mij hier een waarschuwing voor gegeven en dit opgenomen in mijn persoonlijk dossier. Maar ik ben het hier totaal niet mee eens!
Ik heb naar mijn inzien namelijk niets verkeerd gedaan.
Ook ben ik van mening dat hierdoor de sfeer binnen het bedrijf erg negatief is geworden en ik niet meer met plezier naar mijn werk ga.

Wat kan/moet ik nu doen?

Beste vragensteller,

mijn advies aan u is om een schriftelijke reactie aan uw werkgever op te stellen en dit voor zoveel als mogelijk te onderbouwen. In die reactie verzoekt u de werkgever om de waarschuwing op te heffen en uw brief in het personeelsdossier op te nemen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag