Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ik zit in de Wsnp maar heb geen schuld meer . Mijn beschermingbewindvoerder heeft in het begin direkt een aanbod gedaan tegen finale kwijting en is gelukt maar nu moet ik van de bewindvoerder en de rechter erin blijven anders moet ik de kosten van bewindvoerder betalen en kan ik 10 jaar geen aanspraak maken op de Wsnp .
Ik vind dit echt erg omdat ik overal aan meewerk en niet zelf mijn schuld heb geregeld tegen finale kwijting en ik nu nog 2 jaar erin moet blijven .
Hoe kan dit ? En kan ik er wat tegen doen

Als u geen schulden hebt, hoeft u uiteraard niet in de WSNP te zitten. U kunt contact met mij opnemen en dan zal ik voor u uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Mijn bewindvoerder heeft contact gehad met de rechter en die heeft vertelt aan haar dat ik als ik eruit wil geen schone lei krijg en dan griffiekosten moet betalen en de bewindvoerder moet betalen vanaf het moment dat ik in de Wsnp zit a 144euro per maand . En 10 jaar geen aanspraak mag maken op de Wsnp . Ik kan de kosten niet betalen dus ben genoodzaakt om er nu in te blijven terwijl ik vanaf het begin al geen schuld meer heb . Mijn partner heeft wel torenhoge schulden en kan de Wsnp niet in om dat hij geen bankafschriften van 2012 kan overleggen omdat hij dit moet betalen terwijl we dat niet kunnen . Heel vreemd verhaal allemaal . Inmiddels leven we al vanaf 2014 van 80 euro in de week met een hoop gezeur



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag