Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Letselschade geschil

in juni 2021 heb ik een auto ongeluk gehad buiten mijn schuld.
hierdoor ben ik voor ruim 26% afgekeurd door het uwv omdat ik mijn linker arm nog maar voor 30% kan gebruiken.
ik heb een meningsverschil met mijn schadeletsel adviseur omdat ik vind dat er niet word gekeken naar mijn lichamelijke beperkingen waar ik de rest van mijn leven last van zal hebben.
mijn oude werk waar ik mijn papieren voor heb is nu lichamelijk te zwaar wat inhoudt dat ik alleen werk kan krijgen waar ik geen opleiding voor heb wat inhoud dat ik tot mijn pensioen inkomsten mis echter wil men alleen mijn inkomsten aanvullen voor 1 jaar.
gaarne zou ik advies willen hoe ik dit het beste kan aanpakken

Indienen van een klacht of claim is volledig afhankelijk van de specifieke situatie. Voor een duidelijker beeld, raad ik aan uw situatie uit te leggen aan een jurist of advocaat. Zij kunnen u bijstaan in dit proces.
Ik kan u echter wel wat algemene stappen geven voor het indienen van een letselschadeclaim of klacht:

1. Evaluatie: Beoordeel de situatie zorgvuldig en zoek uit of u een geldige reden heeft om een letselclaim of klacht in te dienen. Houd rekening met alle relevante details en bewijsmateriaal vóórdat u een claim of klacht indient.

2. Documentatie: Documenteer alle relevante details van de gebeurtenis zo nauwkeurig mogelijk. Dit kan omvatten: foto's van het letsel, medische rapporten, getuigenverklaringen, politierapporten en dergelijke.

3. Raadpleeg een expert: Raadpleeg een juridisch expert, zoals een advocaat, voor begeleiding bij het indienen van een claim of klacht. Zij kunnen u adviseren op basis van uw specifieke situatie en ervoor zorgen dat u correct handelt volgens de wet.

4. Juridische stappen: Neem de nodige juridische stappen om uw claim of klacht in te dienen. Dit kan inhouden: het schrijven van een klachtenbrief, het aanvragen van een proces- of conclusievergadering en het indienen van juridische documenten.

5. Volgen van de procedure: Na het indienen van de claim of klacht neemt u deel aan het juridische proces, dat kan bestaan uit onderhandelingen, een rechtszaak, arbitrage, enz.

Vergeet niet dat elk geval uniek is en een andere aanpak vereist. Een persoonlijke raadpleging van een advocaat of juridisch expert kan u helpen de beste keuze voor uw situatie te bepalen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik heb uw reactie belezen en er wordt door de verzekeraar nagekeken dat u géén schuld heeft aan dit ongeval. Hiermee moet u volledig gecompenseerd worden voor de schade. Blijvend letsel is niet af te doen met één jaar compensatie. Wellicht is het raadzaam dat u een andere letselschade behandelaar in de arm neemt. Het lijkt erop dat uw schadebehandelaar niet geheel aan uw kant staat, maar aan die van de verzekeraar. De schadebehandelaar moet ten alle tijden aan de kant van zijn cliënt staan.

Als u nader contact met mij opneemt middels: groenewegenjuristen@gmail.com of middels dit platform dan kan ik u voorzien van nadere informatie of per directe overname van het dossier voor een second opinion. Graag verneem ik nader van u.

Gegroet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag