Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Rapport klachten schuifpui niet in te zien

De schuifpui is zwaar beschadigd en de ruit van de schuifpui deur is in 2023 2x gebarsten. Toen hebben ze er nieuwe ruiten in gezet, maar die zijn niet goed. De dikte van de ruit is dunner dan wat er ingezet had moeten worden. Nu komt er door heel de schuifpui tocht, kou, lekkage. Een glashandelaar wil deze klachten die zij hebben veroorzaakt niet verhelpen. D. heeft aan hun aannemersbedrijf de opdracht gegeven dat ze dit niet mogen maken of vernieuwen. De gevelbeheerder is geweest en zij hebben een rapport hierover gemaakt, maar die wil D. mij niet gegeven.

De schuifpui heeft gebreken en die moeten opgelost worden. De glashandelaar moet het glaswerk in goede staat plaatsen en is verplicht om de schade te vergoeden. Het rapport hierover van de gevelbeheerder moet uiteraard ter inzage worden gegeven omdat er een bewijsplicht is voor het aantonen van de schade.

Als u nader contact met mij opneemt middels: groenewewegenjuristen@gmail.com of middels dit platform, dan kan ik kosteloos bijstaan in deze kwestie.

Gegroet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste Heer Groenewegen,

Dank voor u Antwoord,

.
Ik zou het prettig vinden als u mij bijstaat in deze zaak.

Met vriendelijke groeten,

Laurens Seger


Geachte heer Seger,

Dank voor uw bericht. U mag middels: groenewegenjuristen@gmail.com een mail sturen zodat ik u nader kan berichten. Alvast dank.

Gegroet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag