Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Zeer geerde juristen ik ben verplicht om een uitzetting procedure te starten want de huurders hebben drie maanden de huur niet betaalt en het huurcontract opgezegd, maar ze gaan niet uit de woning. Ik ben van plan een huurrechten advocaat in te schakelen. Mijn vraag is of het mogelijk is met vonnis van de rechter en met de politie de huurders eruit te zetten, en in eerste instantie geen deurwaarder in te schakelen?



Nee, dat is niet mogelijk. Er is altijd een vonnis van de rechter en een deurwaarder nodig. U kunt voor meer informatie / hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere huurrechtjuristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:

Als er een huurachterstand is van 3 maanden of meer kunt u in principe met succes ontruiming; ontbinding huurovereenkomst en betaling vorderen. Wel kan het zijn dat een rechter met een termijn voor reactie op de dagvaarding wat extra tijd gunt aan de huurder om nog snel alsnog de huurachterstand te voldoen. Ik kan dit voor u oppakken als u wilt.

Het is gebruikelijk dat een deurwaarder contact opneemt met de politie als dit nodig is om de ontruiming te realiseren.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag