Over mij persoonlijk

Mijn studie heb ik afgerond aan de Universiteit van Tilburg en gelijk na mijn studie ben ik beëdigd als advocaat en aan de slag gegaan bij een middelgroot kantoor in Oss. In het begin heb ik me bezig gehouden met de algemene praktijk, maar al snel heb ik me toegelegd op het strafrecht.

Om mijn kennis en ervaring nog verder uit te breiden heb ik in 2014 de specialisatie opleiding strafrecht van het Willem Pompe Instituut afgerond en ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Mijn cliënten bij sta ik bij op een manier waarop ik zelf ook bijgestaan zou willen worden. Ik ben makkelijk te bereiken, ook buiten kantoortijden en ik ben er voor mijn cliënten als zij mij nodig hebben. Mijn praktijk brengt mij bij rechtbanken in het hele land en ik doe wat nodig is om alles uit een zaak te halen wat er in zit.

Naast het strafrecht gaat mijn interesse ook uit naar het sociaal zekerheidsrecht en het bestuursrecht. Ook op die rechtsgebieden ben ik al jarenlang werkzaam.

Over mijn kantoor

START advocaten & mediators

Rosmalen

Twitter feed

@

Recent beantwoorde vragen

Mijn vriend zit sinds vrijdagnacht vast. Hij is op zaterdag in verzekering gesteld en op dinsdag werd hij voorgeleid. Voor de zitting mocht hij even luchten. Tijdens het luchten kwam de andere medeverdachte ook binnenlopen. Zij hebben toen samen gelucht. Het l...
Lees meer
Ok, anders waren er wellicht nog schorsingsvoorwaarden waar uw vriend in het vervolg rekening mee zou moeten houden, maar dat is voor nu dan even niet aan de orde. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ook altijd nog contact met mij opnemen via de mail.
Geachte heer/mevrouw, Door Corona, lockdown en reisinstricties, zit ik sinds eind maart 2020 noodgedwongen in het buitenland. Gaarne heb ik uw hulp nodig bij het volgende: Ik werd op donderdag 14 mei jl., opgeroepen om te verschijnen als gedaagde bij het kan...
Lees meer
De termijn begint te lopen vanaf het moment dat het vonnis aan u betekend is of vanaf het moment dat u er op andere wijze mee bekend bent geraakt. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen.
Goedendag mijnheer/mevrouw, Ik ben beschuldigt van winkeldiefstal bij n supermarkt. Terwijl ik n karretje wilde pakken,omdat ik meer boodschappen moest halen dan ik dacht. Ik moest daarbij langs de kassa omdat je via de winkel terug er niet meer uitkomt via d...
Lees meer
Dan moet u in een reactie met een eigen brief (of een e-mail als dat kan) uitleggen en dat en waarom u het niet met die boete eens bent en niet wil betalen en dat en waarom u uit het overlastregister gehaald wil worden.
Beste lezer, Vandaag werd mijn zoon na het afrekenen bij de zelfscan gevraagd zijn tassen te laten zien. Hij liet dit toe, toen bleek hij 1 tas niet gescand te hebben.. Hij werd gevraagd mee te lopen naar kantoor, daar werd de waarde bepaald van de gestolen...
Lees meer
In een geval als dit zal de politie zonder aangifte vrijwel zeker niets doen. Zeker niet nu uw zoon uiteindelijk alles gewoon heeft afgerekend en hij een winkelverbod heeft gehad.
Bekijk alle antwoorden

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm